![]() |
işten ayrılış bildirgesi doldurma |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
44se44
Üye
|
Alıntı Cevapla
Konu: işten ayrılış bildirgesi doldurmaGönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 14:04 |
|
Merhaba
İşe yeni başladım ,sizlere bir sorum olacak bugun itibari ile işten ayrılış bildirgesi doldurmam gerekiyor fakat
prime esas kazanç tutarı kısmına (hak edilen ücret bölümüne) ne yazmam gerektiğini anlamadım
daha önceki işten ayrılış bildirgeleri ve bordrolara bakıyorum ama hiç biri tutmuyor
mayıs ayı için mayıs ayının ssk matrahını mı yazmam gerekli
konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
|
|
ssss
|
|
![]() |
|
gedizli_43
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 14:05 |
|
işten ayrılış bildirgesi düzenlenirken prime tabi gün ve prime tabi matrah tutarları yazılmalıdır.
|
|
|
personel ve özlük işleri
|
|
![]() |
|
44se44
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 14:10 |
|
yani kişi 30 haziranda ayrıldı ise haziran için oluşan ssk matrah tutarını yazmam gerekli ve 30 gün olarak işte değilmi
temmuzun 6sında da ayrılan biri için 6 günlük ssk matrahı hesaplanacak 6 gün ve o yazılacak ...
umarım doğru anlamısımdır .yardımlarınız için cok tesekkurler,
|
|
|
ssss
|
|
![]() |
|
44se44
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 14:36 |
|
ya bana aşağıdaki örneğe doğrudur yada yanlıstır bilgsini verebilirmisiniz yapmam lazım.... yardımlarınızı rica ediyorum...
'yani kişi 30 haziranda ayrıldı ise haziran için oluşan ssk matrah tutarını yazmam gerekli ve 30 gün olarak işte değilmi
temmuzun 6sında da ayrılan biri için 6 günlük ssk matrahı hesaplanacak 6 gün ve o yazılacak ...
umarım doğru anlamısımdır .yardımlarınız için cok tesekkurler' |
|
|
ssss
|
|
![]() |
|
gedizli_43
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 14:47 |
|
bakın sgk işten ayrılış bildirgesinde son iki aya ait sgk gün ve matrahını ister. 30 haziranda ayrılmışsa mayıs ayı sgk gün ve brüt kazancını, haziran ayındaki sgk gün ve brüt kazancını yazacaksınız. eğer haziran ayında girmişse mayıs ayı yazılmaz sadece haziran ayı doldurulur.
temmuz 6 sında ayrılan işçi için de aynı şekilde işlem yapılması gerekli.
|
|
|
personel ve özlük işleri
|
|
![]() |
|
44se44
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 14:59 |
|
çok tesekkurler
|
|
|
ssss
|
|
![]() |
|
44se44
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2011 Saat 16:12 |
|
birde:) kişi şubeden şubeye nakil oldu işe işten ayrılış nedenini (16) nakil olarakmı seçiyoruz
|
|
|
ssss
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |