www.mustafagulsen.com - Forum Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >MEVZUAT FORUMU >SGK ve VERGi MEVZUATI
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar  Forumu Ara
Site Anasayfası Site Anasayfası  
Ücretsiz Programlar Ücretsiz Programlar  
  SSS SSS  Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

İŞGÜCÜ ÇİZELGELERİ VERİLME ZAMANI DEĞİŞTİMİ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mehmetbilir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 127
  Alıntı mehmetbilir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: İŞGÜCÜ ÇİZELGELERİ VERİLME ZAMANI DEĞİŞTİMİ?
    Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2011 Saat 11:32
Arkadaşlar kolay gelsin,

İş kur işgücü çizelgelerinin kuruma verilme süresi ertesi ayın 5'i ine çekilmiş olduğu İşkur müdürülüğünce şifahi olarak söylenmiştir. Herhangi bir genelgenin henüz olmadığı beyan edilmiştir.

Yukarı Dön
drunk_man06 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 63
  Alıntı drunk_man06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2011 Saat 12:34
vermezsek bı cezası varmı
Yukarı Dön
atagazi Açılır Kutu Gör
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 34
  Alıntı atagazi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2011 Saat 12:36
İşkurun resmi sitesinde halen ay sonuna kadar verilebileceği yazıyor ama siz yinede işinizi garantiye alın ilk hafta vermeye devam edin. çünkü 2011 yılı için 2.465 TL cezası var.
Yukarı Dön
SMMM042 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 381
  Alıntı SMMM042 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2011 Saat 13:07
Arkadaşlar 10 işçiyi aşanlar veriyor hala demi bu bildirimi
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır..
Yukarı Dön
mehmetbilir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 127
  Alıntı mehmetbilir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2011 Saat 13:07

İşgücü çizelgeleri ertesi ayın sonunakadar verilmekte iken, bundan böyle etresi ayın
beşine kadar verilmesi gerektiği işkur müdürlüğü tarafından şifahi olarak söylendi.

Sorun da zaten burada sgk ya geriye doğru 10 gün içerisinde çıkış işlemi verilebiliyorsa, işkur'un 5.gün bu formu istemesi çok saça değil mi ?
Yukarı Dön
idealist Açılır Kutu Gör
Yeni Üye.
Yeni Üye.
Simge

Gönderilenler: 7
  Alıntı idealist Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2011 Saat 13:09

Bu Cezalarda dolayı işten ayrılmayı düşünüyorum. Artık mesleğin tadı kalmadı. Bazı Geri kafalılar halen Ucuz defter tutmaya çalısıyorlar

Zaman, İdealisti sevmez. Çünkü idealist onu seyrini değiştirmenin hayalleri ile doludur. Tarih ise idealisti çok sever. Çünkü onunla vardır ve hep onu anlatır.
Yukarı Dön
DUMANLI Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye

Gönderilenler: 5366
  Alıntı DUMANLI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2011 Saat 16:06
sgk sitesindeki meslek kodlarının tamamlanmasıyla bu çizelgenin bir hükmünün kalmaması yani artık istenmemesi gerekir diye düşünüyorum bakalım ne yapacaklar. 
Yukarı Dön
MUH68 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 75
  Alıntı MUH68 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2011 Saat 16:35
Orjinalini yazan: idealist

Bu Cezalarda dolayı işten ayrılmayı düşünüyorum. Artık mesleğin tadı kalmadı. Bazı Geri kafalılar halen Ucuz defter tutmaya çalısıyorlar

bende size katılıyorum ne mesleğin tadı kaldı ne saygısı kaldı ucuz defter meselesi yüzünden değerimiz beş paralık oldu adamlar elinden gelse ev alışverişlerini ev temizliklerini muhasebeci yapsın diyecek köle olduk başka değil direnmek de çözüm yok
bize odalar ve devlet sahip çıkmadıkça yok olmaya değer kaybetmeye hatta cezalar yemeye mahkumuz ki devlette bize ceza yazama peşinde devletin ucuz memurları olduk
Yukarı Dön
FATİHPESEN Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 194
  Alıntı FATİHPESEN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2011 Saat 00:32
Orjinalini yazan: mehmetbilir

Arkadaşlar kolay gelsin,

İş kur işgücü çizelgelerinin kuruma verilme süresi ertesi ayın 5'i ine çekilmiş olduğu İşkur müdürülüğünce şifahi olarak söylenmiştir. Herhangi bir genelgenin henüz olmadığı beyan edilmiştir.

Şifahi söylemlerle iş yaparsak daha cok basımıza vuran olur, bekleyin kardesim resmi yazı genelge cıksın ona göre yaparsınız, paranoyak olduk iyice
FATİH PESEN
SMMM
İST
Yukarı Dön
sevket Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Simge

Gönderilenler: 2246
  Alıntı sevket Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2011 Saat 09:31
Tam anlamıyla bir muammaya dönüştü bu konu.İş kurdaki arkadaşlar şifai olarak 10 yıldır söylüyor bunu ama nedense zahmet edip küçück bir yönetmelik vs.uygulama tebliği çıkartmıyorlar.
Varmı şimdiye kadar duyduğunuz İş gücü çizelgesi vermedin diye şu kadar ceza geldi diyen arkadaş.Varsa lütfen burdan yayınlasınki bilelim yasal dayanağını.

Ş.KARTAL
Yukarı Dön
attillasen Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Simge

Gönderilenler: 664
  Alıntı attillasen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2011 Saat 10:20
05.03.2011.tarihine kadar vermemiz gereken işkur çizelgesi. 2.ayın çizelgesimidir. 1.ayın mı?
INSANLARIN SIZE KARSI OLMALARI DIYE BIRSEY YOKTUR.ONLAR KENDI MENFAATLARININ YANINDADIR
Yukarı Dön
makyildiz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 139
  Alıntı makyildiz Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2011 Saat 10:49
Ben bu işkur çizelgesini bitürlü anlamadım. Bi ara veriyordum 10 işçi ve üzerine , sonra bu forumda çok tartışmlar oldu ve birçok kişi eğer işkur tarafından istenirse verilecek dendi, banada bu fikir daha doğru geldi ve yaklaşık 6 aydır vermiyorum. Şimdi bakıyorum bazıları da cezası var diyor.
Bu konuda yokmudur kesin bir şey verecekmiyiz/vermeyecekmiyiz, ceza varmı / ceza yokmu , ayın 5 imi / 7 simi / 30 umu?

Herkezin bu kadar muallakta olduğu bir konu nasıl olur ?

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Yeni Sayfa 2