www.mustafagulsen.com - Forum Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası >DiĞERLERi >FORUM HAKKINDAKİ KONULAR
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar  Forumu Ara
Site Anasayfası Site Anasayfası  
Ücretsiz Programlar Ücretsiz Programlar  
  SSS SSS  Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeni Moderatör ler

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Savaş PEKDEMİR Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Simge

Gönderilenler: 1403
  Alıntı Savaş PEKDEMİR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeni Moderatör ler
    Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 16:45
Forumda bazı arkadaşlar ve üstadlar MODERATÖR olmuşlardır. Tebrik ederiz.
Şimdi SM.19 Eylül kısmet bakalım.
Yukarı Dön
Ümit Yüksel Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
SMMM

Gönderilenler: 3724
  Alıntı Ümit Yüksel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 16:50
Teşekkür ederiz.
Yukarı Dön
chous Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 117
  Alıntı chous Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 16:55
ymm olmuş gibi sevinmişlermidir acaba :D
Sabır, yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır.
Yukarı Dön
hadisat Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Gönderilenler: 5823
  Alıntı hadisat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 17:31
sayın chous bu nasıl bir uslup ben inanın anlamakta zorlanıyorum ne demek YMM olmuşlar gibi sevinmişlermidir gibi bir tabir kullandınız ve bu ne yakışıksız bir söz azizim ve sen hangi arakadaşımızı tam olarak tanıyorsunda bu tabiri kullanıyorsun mesela beni,aslı hanımı veya naz hanımı ne kadar tanıyorsunda bu tabiri kullanıyorsun bu uslup çok yanlış ve kışkırtıcı bir yaklaşımdır ve bence sizde hemen terkedin bu uslubu derim,ama size şunu söyleyeyim evet ben mutlu oluyorum ama ne zaman forumda yazdığım yazılardan dolayı mesleğe ve mensubuna bir katkı sağlıyorsam işte o zaman mutlu oluyorum ve diğerleri beni çok fazla ilgilendirmiyor mutluluk açısından ama bir vazife verildi ise ve bizde tamam dedi isek artık bize düşende en güzel foruma katkı sağlamak yukarda dediğim manalarda,kolay gelsin. 
“Kendisinden sonra gelenleri düşünmeyenler, mesleğinin ve meslektaşlarının yaşama ve büyüme şansını elinden alırlar.”
Hüseyin GÖCEN(SMMM)

Yukarı Dön
Koray SÜGÜR Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Simge

Gönderilenler: 3746
  Alıntı Koray SÜGÜR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 09:54
Foruma hayırlı olması dileğiyle, kolay gelsin şimdiden.
Bir gün, istiklâl ve Cumhuriyet'i müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şerâitini düşünmeyeceksin!
Yukarı Dön
naz_76 Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge

Gönderilenler: 2794
  Alıntı naz_76 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 15:45

teşekkür ederiz....

***Lütfen mesajlarınızda forumlarda bağırmak anlamına gelen büyük harf kullanmayınız.***
Yukarı Dön
yasin yalçın Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Simge

Gönderilenler: 613
  Alıntı yasin yalçın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 16:13

moderatör olan üstadlarımızı kutluyorum kendilerinden yardım alacağımız birçok konu var daha (kendi şahsıma)

şirin kırşehirli
Yukarı Dön
smmmozyer Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 358
  Alıntı smmmozyer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 14:53

İyi çalışmalar ve başarılar diliyorum ...

SMMM
Turhan Mehmet ÖZYER
Yukarı Dön
gokhankilicoglu Açılır Kutu Gör
Müdavim Üye
Müdavim Üye
Simge

Gönderilenler: 612
  Alıntı gokhankilicoglu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 15:10

üstadlarımıza katkılarından dolayı sonsuz teşekkürler,yeni göreviniz hayırlı olsun...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör