![]() |
Abdullah E- Müşavir Programı Çıktı(Ücretsiz)!!! |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Abdullah Sapmaz
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Konu: Abdullah E- Müşavir Programı Çıktı(Ücretsiz)!!!Gönderim Zamanı: 05-Haziran-2010 Saat 11:59 |
|
Arkadaşlar yoğun bir zamandan sonra programım test aşamasından çıktı. Excel üzerinden hazırlanmış olup, daha ileriki zamanlarda farklı özellikler eklenebilir, programım tamamen kişisel olup, hiçbir ticari amaç gütmemekteyim. Bunu tüm meslektaşlar ve yararlanabilecek herkes için çıkarttım, ücretsiz dağıtılabilir ve dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Programın Başlıca Özellikleri !!! A-) SKG Otomatik Girişler 1. E-Bildirge Otomatik Giriş (Birden Çok Müşteri ve Liste Şeklinde) B-) E-Maliye(Vergi Dairesi) Otomatik Girişler 1. İnternet Vergi Dairesine Müşteri Listesine Göre Otomatik Giriş Verilerinizi Girdikten Sonra İkide bir Kullanıcı Adı, Şifre, Parola Girişine Son Bir Tıkla Giriş Yapabiliyorsunuz. Programı İndirmek İçin Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz. 1. Link İndir 2. Link İndir 3. Link İndir Eklenmiş Resimler,
Excelvba Düzenleyen Abdullah Sapmaz - 11-Haziran-2010 Saat 16:59 |
|
|
Zamanın İcaplarına Uymayanlar, Sürüden Ayrılmış Koyunlar Gibi Geri Kalırlar.
|
|
![]() |
|
tameraydin
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Haziran-2010 Saat 23:08 |
|
Abdullah bey merhaba,
Programınızda SGK sitesine otomatik girişler için kullandığınız webservisleri nerden bulabiliriz? İnternette araştırdım ama bulamadım. Şimdiden teşekkürler, Tamer Aydın |
|
![]() |
|
fatihseda
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Haziran-2010 Saat 11:02 |
|
indiremedim.(indirdim)
Düzenleyen fatihseda - 25-Haziran-2010 Saat 11:22 |
|
![]() |
|
nkarabork
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 16:19 |
|
tşkler... cok yardımcı olacagından eminim.. bilgileri giriyorum program hata veriyor kapatıyor kendini... hata raporu gondermeye calısıyo.. Düzenleyen nkarabork - 27-Temmuz-2010 Saat 17:09 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |