![]() |
LUCA HAKKINDA |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
peynirci
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 17:51 |
|
tavsiye ederim çok güzel bi proğram luca, ayrıca sürekli geliştiriliyor
yani baş ağrıtmıyacak bi proğram
|
|
![]() |
|
smtsahin
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 17:54 |
|
bence luca sözleşmesını okuyunuz ondan sonra karar verirniz cunku gunçelleme yapmadıgınız takdır tum bilğileriniz gidiyor lucada yada bir afet sonucu luca setrver leri zarar gorurse muhattab saymıyorlar bunun için sized luca gıbı ısınızı kolaylastıraca kendı p.c de kullanabilevceginiz bir prg kullanızı oneririm ben de luca alacaktım ama sözleşmeyı okuduktan sonra vaz geçtim
|
|
|
AŞk ın amaci birileri için "mükemmel insan" olmak degildir,seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir.
|
|
![]() |
|
feray
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 18:23 |
|
kesinlikle zirve diyorum başka bir program olamaz üstüne
|
|
![]() |
|
yuksekkaya
Kıdemli Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 18:35 |
|
Sn.akkuş muhasebe,
Hayırlı günler.
Bende Eta,Luca var iken Zirve ile tanıştım.
Eta da bıraktığım için bedel yok,Luca da kullanmamak için proğramdan vazgeçiyorsun ve herşey gidiyor.Devam edip kullanmasan bile yıllık aidatı vermek durumundasın.
Zirve Müşavir proğramı hem ucuz hemde biz meslek mensuplarına kolaylık sağlıyor.
Kısaca tek kelime ile Zirve.
|
|
![]() |
|
sedatsahin
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2010 Saat 23:01 |
|
“Teknolojinin bu kadar baskın olduğu bir devirde, sadece bir makineye nasıl güveniyorsunuz?”
2005 yılında LUCA Projesi’yle tanışınca hiç düşünmedim, hemen üye oldum ve 2006 yılından itibaren kullanmaya başladım. En büyük avantajım, ekstra ücretler ödemeden müşterilerimin de bu sisteme entegre edilmesi oldu. Bu mükemmel bir işbirliği ve eşgüdüm anlamına geliyor.
“Üst düzey bilgi birikimine sahip teknik kadrosu, sistemin teknik kolaylığı, sunulan hizmetin maliyeti, internetin olduğu her yerden bilgiye ulaşabilme rahatlığı ve raporlamalaın tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek kalitedeki alt yapısı” gibi özelliklerini birlikte değerlendirdiğimde LUCA’nın 16 yıllık meslek yaşantımda kullandığım en iyi program olduğunu söyleyebilirim. LUCA ile müşterilerimle olan ilişkim daha sağlam temellere oturdu. LUCA ile yeryüzündeki bütün bilgisayarlar hemen sizin büronuz haline dönüşebiliyor. 2007 yılında uygulanan “Mali Tatil” kapsamında yıllardır ilk defa LUCA sayesinde 20 gün kesintisiz, ailemle güzel bir tatil yapma imkânı buldum. Zamandan ve mekândan bağımsız olarak işyerimi her yere götürebiliyorum. İki senedir akşam erken saatlerde evimde olabiliyor ve vaktinde akşam yemeği yiyebiliyorum. Sanayi Devrimi’nden bu yana işçi haklarının kazanımında en önemli mücadelenin, mesai saatlerinin yaşamaya elverişli hale getirilmesi olduğunu hatırlamak gerekir. LUCA sayesinde bizlerin mesai saatleri de normal standartlar içine girebiliyor. “işinizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı seviyorsanız LUCA’ya üye olmalısınız” diyorum. |
|
![]() |
|
sedatsahin
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Mart-2010 Saat 14:20 |
|
“işinizi, ailenizi ve arkadaşlarınızı seviyorsanız LUCA’ya üye olmalısınız” diyorum.
Düzenleyen sedatsahin - 30-Mart-2010 Saat 14:21 |
|
![]() |
|
SERTAÇ
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Mart-2010 Saat 18:58 |
|
|
|
![]() |
|
sesamak
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31-Mart-2010 Saat 11:51 |
|
bende bir soru sorayım.lucada evrak sihirbazı varmı.yoksa bir alış faturasını 3 kalemdemi işliyoruz.
|
|
![]() |
|
varolilker@gmail.com
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Haziran-2010 Saat 21:20 |
|
Luca da en hızlı şekilde işletme defteri kaydı nasıl yapılır acaba.Şuan mikro kullanıyorum ve işletme kayıtları çok hızlı şekilde girilebiliyor.
|
|
![]() |
|
aalkan
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2010 Saat 09:49 |
|
1 Haziranda büromda detaylı bir tadilata giriştim. Ustalar ile görüştüğümde en fazla 12-15 gün süreceğini söylemelerine rağmen yaklaşık 35 günde ancak işimiz bitti ve koltuklarımıza oturabildik. İşyerinde ne bilgisayar, ne ağ, nede elektrik tesisatı kaldı. Tadilata başlarken 15 Haziranda biter bizde bu tarihten sonra bildirgeleri, KDV beyannamelerini ve muhtasar beyannamelerini yaparız diye düşünüyorduk. Biz bütün bu beyan sürelerini tadilatla geçirince bütün işlerimizin aksaması gerekiyordu. Ancak Luca program sayesinde evimizde, personelimiz kendi evlerinde, arkadaşlarımızın bürolarında işlerimizi sürdürdük ve hiç bir aksamaya mahal vermeden işlerimizi bitirdik. Şimdi sorarım sizlere kaç tane program bizim içine düştüğümüz bu tadilat sıkıntısında bizin derdimize çare olabilirdi. Hangi uzak erişimle ustaların kırıp döktüğü, elektriğin olmadığı büroda çalışmayan bilgisayara ulaşıpta faturalarımızı işleyebilirdik. 35 gün bir muhasebe bürosunun çalışmadığını hayal edebilirmisiniz. Bilgisayar ağınızı eve kursanız bile 35 gün evde personel ile birlikte nasıl çalışırsınız.
Lucanın bizlere sunduğu olanaklar sayesinde hiç bir aksama olmadan işlerimizi zamanında yapmanın rahatlığını yaşadık. Bu durumda başka bir program kullanılamayacağını daha iyi anlamış durumyayım.
3 yıldır Luca kullanmaktayım. Üç yıldır mali tatilde gerçekten kafamı dinleyebiliyor ve tatil yapabiliyorum.
Ayrıca luca eylül ayından itibaren ciddi değişikliklerin olacağını söyleyebilirim.
Saygılarımla Düzenleyen aalkan - 10-Temmuz-2010 Saat 09:51 |
|
![]() |
|
neco645
Kıdemli Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Temmuz-2010 Saat 11:02 |
|
Sayın aalkan sanırım lukanın ıyı taraflarını anlatmaya calısmaktasınız bende luka aldım gercı kullanmıyorum su sıralar ama kullanacagım hızlılıgını faydalarını bılmekteyım ancak su konunada sıze katılamıyorum bahsetmıs oldugunuz bahanelerle ıslerı aksayacak arkadaslarımız olursa luka dısında program kullanan onlara her halukarda uzak baglantı ıle calısabıleceklerını soylemek ıstıyorum yanı bu sebeplerden dolayı luka cok daha ıyı bır program degıl Dedıgım gıbı hzılı fıs beyanları entegrasyonları ve bırcok farklı konumundan dolayı daha ıyı bır program
|
|
|
ns
|
|
![]() |
|
sultan737
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 14:15 |
|
luca üzerine program tanımam... süper ötesi
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |