![]() |
DEVİR MUHASEBE BÜROSU ARANIYOR |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
hazan_79
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Konu: DEVİR MUHASEBE BÜROSU ARANIYORGönderim Zamanı: 16-Kasım-2006 Saat 10:02 |
|
SELAM ARKADAŞLAR BEN İZMİR KONAK , ÜÇYOL, ÇANKAYA VEYA TORBALIDA DEVİR MUHASEE BÜROSU ARIYORUM BU KONUDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
|
|
![]() |
|
rüzgar74
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Temmuz-2010 Saat 19:37 |
|
Slm arkadaşlar İstanbulda devir muhasebe bürosu arıyorum ilgilenen arkadaşlar varsa lütfen mail atabilir mi?İlginize Teşekkürler |
|
![]() |
|
BlueASP
Kıdemli Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2010 Saat 14:10 |
|
Geçenlerde böle bir ilanı arkadaşım bana mail atmıştı. Umarım size fayda sağlar
DEVREN MALİ MÜŞAVİRLİK OFİSİ 28 yııllık hasılat oranı %90 olan 53 dosya hepsıde sorunsuz firmalar iş yogunlugu ve ödeme problemı olmayan defterler çalıştımız firmların %50 ödemeleri yıllık kapatır 2 dolap--2 koltuk takımı --3 masa-3 koltuk --1 mudur koltugu -1 fax-3 yazıcı(nokta-lazer-püskürtmeli)-1 yemek masası-4 plastık sandalye-buzdolabı-ocak-santral ,muhasebe burosu için gekerli tüm mazemeler aylık geliri en az 7.500 dir kararlar-defter tastiki-acılıslar kapanıslar emeklılık işlemler ekstadır buromuz aylık kırası 500,00 tl dir işyerimiz istanbul avrupa yakasındadır devir tutarı 185,000 BULUNMAZ FIRSAT LÜTFEN MANTIKLI TEKLİFLER YAPIN ortaklık düşünmüyorum .devirden sonra 1 yıl boyunca tahsilatla ilgili destek oluncaktır. irtibat 0555 241 5630 devir sebebi |
|
|
Karıncaya Sormuşlar Nereye Diye, Uzaktaki Sevgilime Demiş. Ulaşamazsın ki Demişler, Olsun Hiç Olmazsa Yolunda Ölürüm Demiş..! (MEVLANA)
|
|
![]() |
|
arifsen
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2010 Saat 11:17 |
|
Devir muhasebe Bürosu mu Şaka galiba bu.
Bakkal mı devrediyorsunuz.
Meslek etiğine Meslek Onuruna sahip Çıkalım.
Meslekte tüccar zihniyet kalitesizliği getirir.
Dalkavuk her yola gelebilen herşeyin konuşulabildiği sözde meslek mensuplarını doğurur.
Hani sufilerde bir tabir vardır.
EDEP YA HUU!!!
|
|
|
CAHİLLER KENDİNİ AKLAR,KAMİLLER ÖZÜNÜ YOKLAR
|
|
![]() |
|
BlueASP
Kıdemli Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Eylül-2010 Saat 14:15 |
|
ne diyebiliriz arif bey
arıyan var satan var
sattıran var aratan var ( burası önemli ) . Bu hale kendimiz değil biz zorla halden hale soktular. ne diyebiliriz. sölenecek çok sey var fakat yazmakla bitmez. Ama bu bir gerçek. Ben de şahsen karşıyım fakat ne yapılacak bazısı emeklilikten bazısı -- hay yav yapılmaz bu meslek demesinden değerler kayıp oluyor..
bunlar gerçekler
|
|
|
Karıncaya Sormuşlar Nereye Diye, Uzaktaki Sevgilime Demiş. Ulaşamazsın ki Demişler, Olsun Hiç Olmazsa Yolunda Ölürüm Demiş..! (MEVLANA)
|
|
![]() |
|
Sgenc
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Ekim-2010 Saat 18:40 |
|
Sayın Arkadaşlar,
Mevlananın söylediği "Edep Ya Hu" gibi bir söz için sufilerin söz diyerek Mevlanayı konuya taşımak bence doğru değil.
Sufilik Mevlana olmak ise bence utanılacak bir şey yok. Ve bunu herkes söyleyebilir. Eğer aşağılayacaksak başka söz seçmeli ve kendi sözümüzü söylemeliyiz. Ama onu da seçiyorsak söyleyenleri sufi diyerek ne olduğunu bilmeyerek ,anlamıyarak küçük düşürmemeliyiz.
Dünyanın bugün ağzı açık seyir ettiği böyle büyük bir düşünürün , bilgin ve alimin sözünün anlamının ağırlığı bir yana onun mesabesine yaklaşamayız.
Yazışmalarımızda ne yazdığımıza dikkat etmemiz dileklerimle, S.Genç
|
|
![]() |
|
arifsen
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07-Ekim-2010 Saat 09:41 |
|
Sayın Genç,
Devir Muhasebe bürosu konusuna bir yorumunuz var mı?
|
|
|
CAHİLLER KENDİNİ AKLAR,KAMİLLER ÖZÜNÜ YOKLAR
|
|
![]() |
|
Sgenc
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2010 Saat 12:50 |
|
Evet Arif Şen konu hakkında ki düşüncemi açıklamayı unutmuşum. Teşekkür ediyorum hatırlattığın için ; Bu konuda yapılan böyle market insert ü gibi reklamların uygun olmadığı kanaatindeyim. Bilişim forumu olmadığımız ortada olduğu için bu konulara dikkat edelim ve reklam yasağının bu tür konuları da kapsayabileceği için herkesin dikkatli olması hem etik ilkelere hem yasal kurallar çerçevesinde mutlaka bu tür girişimlerden kaçınmalıyız. Bin düşünüp bir konuşmalıyız derim.
S.Genç
|
|
![]() |
|
unsalkugu
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Ekim-2012 Saat 11:34 |
|
SELAM ARKADAŞLAR,
İstanbul Anadolu Yakasında Devren satılık muhasebe bürosu aramaktayım. Ortaklıkta olabilir. Bu konu ile ilgili bildiğiniz, duyduğunuz veya devretmeyi düşündüğünüz bürolarınız var ise ilk sıradan talibim. Sevgiler, Saygılar |
|
|
ÜNSAL KUĞU
|
|
![]() |
|
justbekfly
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2012 Saat 14:36 |
|
MUHASEBE mesleğini severek yapıyorum ve zaman zaman duyuyorum büro devir olaylarını ve bende zaman zaman bulsam bende devralırım diyorum. Sonra düşünüyorum bileğimin hakkıyla kendimi geliştirerek mükellef sayısını artırmak daha iyi. Keşke meslek etiğine ahlakına herkes sahip çıksa ve sahip çıkmayanlarıda cezalandırabilsekte böle şeyler olmasa...
Düzenleyen justbekfly - 08-Aralık-2012 Saat 14:40 |
|
![]() |
|
onmuhasebee
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2013 Saat 11:05 |
|
Prodyna YAZILIM 'ın geliştirmiş olduğu SQL Tabanlı ön muhasebe programları sayesinde excel 'de müşteri cari stok takip etmeye, excel 'de fatura yazdırmaya son! Kolay kullanımlı ve basit arayüze sahip olan muhasebe programlarını bilgisayarınıza indirip inceleyebilir, beğenirseniz satın alabilirsiniz.
Programın içerdiği Modüller; • Taksitli Satış Modülü • Yapılan ödeme karşılığı tahsilat makbuzu verebilirsiniz. • Vadesi gelmiş ve borcunu ödememiş olan müşterileri görebilirsiniz • Müşterinize hesap ekstresi verebilirsiniz • Beklenen tahsilatlar raporu • Günü geçen ödemeler raporu • Yapılan ödemeler raporu • Toplu olarak SMS gönderebilirsiniz. • Carilerinizin borç alacak raporunu toplu olarak görebilirsiniz • Alış -Satış Faturası • Alım - Satım İrsaliyesi • Alış - Satış Raporu • Sipariş Kabul • Kar zarar raporu & Kdv Hesabı • Yasaklı müşteri • Kredi Kartı takibi • Şirket İçi ve Dışı Web Üzerinden Merkeze Bağlanma (Online Bağlantı) • Toplu SMS • Otomatik yedekleme • El terminali ve Barkodlu sistem ile uyumludur. Not: SQL Programı Deneme Versiyonu İnternet üzerinden ortak Kullanımda Çalışmaktadır. Daha Fazla Ayrıntı ve Ücretsiz Denemek İçin ; Ön Muhasebe Programı için Tıklayın . . |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |