![]() |
MART 2013 YETERLİLİK |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 8> |
| Yazar | |
nesrin2010
Üye
|
Alıntı Cevapla
Konu: MART 2013 YETERLİLİKGönderim Zamanı: 09-Haziran-2012 Saat 22:16 |
|
slm bugünün stajerleri yarınlarım SMMM leri 3 yıllık stajın sonunda inş 2013 mart da sınava grip ruhsatlarımızı alacağız inş.
konular çok ve artık tembelliği bırakıp bir proğram hazırlamalıyız...
hangi dersten başlamalıyız hazırlanmaya,hangi derse günde kaç saat çalışmalıyız...
artık bunları düşünüp yolumuza daha güzel devam etmeliyiz diye düşünüyorum..
benim isteğim ve beklentim daha önce yeterlilik sınavından başarılı olmuş meslektaşlarımızdan öneriler... önerilerinize açığız meslektaşlarım umarım üstadlarımız gibi mesleğe girince bencilce davranmayıp tecrübelerinizi bizlerle paylaşırsınız..
şimdiden teşekkürler... bu zorlu süreçte hepimize başarılar...
ALLAH bizleri utandırmasın amin...
|
|
|
Bilgi paylaştıkta artar..
|
|
![]() |
|
nesrin2010
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Haziran-2012 Saat 10:08 |
|
2013 mart da sınava girecek arkadaşlar nerelerdesini?????
|
|
|
|
|
![]() |
|
kahyatepe
Yeni Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2012 Saat 17:05 |
|
2013 Martta bende sınava gireceğim inş. Daha çalışmaya başlamadım. Bu sıcaklarda çalışmak zor oluyor. Nasıl yapacaz bilmiyorum. Allah sonumuzu hayır etsin artık.
|
|
|
|
|
![]() |
|
nesrin2010
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2012 Saat 16:18 |
|
slm kahyatepe...
sıcakları bahane etmeyelim bence,
smmm olmak istiyorsak bizleri ne sıcak nede soğuk etkilememeli..
yazın sıcaklarında çalışıyorsan ekmek kavgası için ruhsatını alabilmek içinde sıcak soğuk demeden çalışacağız inş...
Allah inş. sonumuzu hayıreyleyecek,Allah hiçbir kulunun emeklerini boşa çıkarma..
o yüzden tembelliği bırakıp çalışma sistemi oluşturmalıyız..
benmesela çıkmış soruları çözüyorum hergün,konu tekrarı yapıyorum,yeni çıkan tebliğleri takip ediyorum...
|
|
|
|
|
![]() |
|
stajyer 16
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2012 Saat 10:49 |
|
merhaba
bende martta sınava gireceğim inşallah geçmiş yıl sorularını çalışıyorum dehanın eğitim setini aldım ona çalışıyorum. kanunları mevzuattan döktürdüm oradan çalışıyorum.... çok zor bir sınav. allah yardımcımız olsun. çalışma isteği bende de zerre kadar yok. üstadlarımın sorunları karşısında açıkçası çok soğumuş durumdayım bu meslekten. keşke bu yola hiç başlamasaydım diyorum :( |
|
![]() |
|
nesrin2010
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2012 Saat 10:09 |
|
Stajer 16 bizler üstadlarımızın sorunlarıyla bu meslekten soğumayalım diyorum,
bizler yeni bir ses olarak bu mesleğe başlayacağız inş.
Onlar sorunlarını çözemediler diye bizlerde çözemeyeceğiz anlamına gelmez..
Bizler önce sınava odaklanıp sonrasında mesleğe odaklanıp meslek için en iyisini yapacağız inşallah...
Durmak yok devam en güzeline inşş....
|
|
|
|
|
![]() |
|
Nevzat YILMAZ
Müdavim Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2012 Saat 14:17 |
|
Benim Staj 1 Haziran 2013 te bitiyor sınava ne zaman girmeye başlayabilirim.
|
|
![]() |
|
stajyer 16
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Temmuz-2012 Saat 14:19 |
|
teşekkür ederim nesrin2010
umarım herşey daha güzel olucak.. pozitif düşünmek istiyorum herşeyi. Sayın Nevzat Yılmaz; 2013 temmuz ayında stajı bitirme durumunuzda eksiklikler yoksa girebileceğinizi düşünüyorum. |
|
![]() |
|
nesrin2010
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2012 Saat 11:36 |
|
Stajer16 rica ederim ne demek..
Sayın Nevzat Yılmaz normal olarak eveet sınava 2013 temmuzda giriyorsunuz ama biliyormusunuz bilmem 3 ay kısaltabiliyoruz odaların kursuna gidilerek.
böyle bir kısaltmadan yararlanmadıysanız hemen yararlanın derim,ozaman 2013 Mart da bizimle sınava girersizniz...
saygılar...
|
|
|
|
|
![]() |
|
Ahmet Evcen
Müdavim Üye
Kayıt Tarihi: 05-Ocak-2009 Konum: Smmm Stajeri Gönderilenler: 1292
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2012 Saat 17:27 |
|
arkadaslar sizi bilmem ama vergi bana göre tamamen şans.. konular uzun.. sorular tam bilgi sorusu.. bilmediğiniz işyerinde denk gelmediğimiz olaylardan sorarlar ise bu da şanssızlığımız
meslek hukuku , muhasebe , denetim , mali analiz , maliyet kolay görünen dersler .. çalışacam dediniz mi bir an önce bunları bitirin.. maliyet için iyi bir not bulmaya çalışın dershaneye kursa gitmeyecekseniz. mali analiz kitaptan calısarak deneme çözerek geçmiş yıl sorularına göz atmanızda fayda var denetim ; ben aralıkta sınava gireceğim için yttk dan sorumlu olmayacağımızı biliyorum. sizin şansınıza nolur bilemiyorum.. muhasebe ; bu ortalama dersiniz olmalı .. 10 monografi ve gecmiş yıl sorularına bakmak yeterli. calısmaya gerek yok meslek hukuku ; 100 sayfaya yakın kitaplar vardır 10 günde cok rahat bunu aşarsınız. geriye hukuk ve vergi kalıyor.. en uzun zamanı bu 2 derse ayırın derim cünkü mevzuat derin sınav komisyon üyeleri 3 yıllığına secilir. 1,5 yıldır burdalar.. sizi bu komisyon üyeleri en fazla 3 defa sınava tabi tutar. soruları tutarlıymış şu ana kadar. fazla zorlamayan bir komisyon olduğu söylenmekte.. ayrıca... |
|
![]() |
|
akkaya
Yeni Üye.
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2012 Saat 15:22 |
Arkadaşlar elimde dehanın 2012 basım Smmm yeterlilik tüm dersler ( 7 tane ) kitapları var. |
|
![]() |
|
stajyer 16
Üye
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Eylül-2012 Saat 07:40 |
|
çalışmalar nasıl gidiyor arkadaşlar. ben ilk olarak zor olan yani vergi mevzuatından başladım. kursa da gitmiyorum. bakalım ne kadarını başarabileceğim.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 8> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |